Bubble Struggle 2 - Spil bubble struggle 2 gratis online

Her på siden kan du spille Bubble Struggle 2 gratis online. Det er et spil som er blevet kendt på sider som y8, gratisspil og ihimlen. Du kan både spille selv elller med en ven. 

Gratis Spil Bubble Struggle 2 - lige her på siden!

Det populære spil fra blandet sider som Gratisspil, y8 og ihimlen, tilbyder vi nu her på siden. Mange kender det nok fra ‘gamle dage’. Bubble Struggle 2 er et yderst underholdende og udfordrende spil. Det har mange niveauer og sværhedsgraden stiger hvor bane man klarer. Mange timer kan altså gå med dette klassiske internetspil. 

Det er heller ikke mange år siden at det vandt prisen som ‘Årets spil’, der blev uddelt af den danske ‘Boogie Pris’. Bubble Struggle 2 har virkelig potentiale til blive et legendarisk spil! Wow. 

Der findes tre forskellige game-modes man kan kaste sig over: Single player, “Staying Alive” og Two player. Der er endda et High-Score system indbygget i spillet, så man kan konkurrere med sig selv eller sine venner og familie.

Hvordan spiller man Bubble Struggle 2?

Hvis du aldrig har spillet det sjove skydespil før, så fortvivl ej! Det er forholdsvist nemt at lære, men til gengæld er det svært at mestre. Spillet går i sin enkelthed ud på at flytte den lille, lyserøde mand i trenchcoat og solbriller, med pil-tasterne fra side til side, alt i mens du skyder de hoppende bolde. Hver gang du rammer en bold, deler den sig i to, indtil den er helt lille og forsvinder ved at blive skudt.

Du har selvfølgelig ikke uendeligt med tid. Hver bane er tidsindstillet med det formål at give flere point. Desto hurtigere du klarer banen desto flere point får du. Tiden kan ses som den røde bjælke nederst i skærmen. Ved siden af den kan du se hvor mange liv du har tilbage. Du starter med tre liv, og mister et hver gang du bliver ramt af en bold.

Det fede ved pointsystemet er, at man kæmpe med sig selv om lave den højeste score! Men det er en balancegang.. For prøver man for ihærdigt eller tager for mange chancer, er der en mulighed for at man mister et liv. Derudover er der en helt masse ‘items’ man samler op i løbet af spillet. Du kan blandt andet få flere skud ad gangen, frost-skud, flere liv og meget andet. Du kan læse om dem i menuen ‘help’.

De forskellige gamemodes

Singleplayer: I dette game-mode gælder det om at komme så langt som muligt. Banerne bliver sværere og sværere, desto længere man kommer frem, og der bliver flere bolde at holde styr på. Klar banerne så hurtigt som muligt uden at miste liv, og kom så langt du kan. En bane klares ved at skyde alle boldene.

Survival: Denne type er lidt anderledes fra singleplayer. Principperne er de samme: det gælder stadig om at skyde boldene. Men hver bane er tidsindstilet, dvs. at du skal undgå at blive ramt en bold indtil tiden er gået. Den ses i det gule felt ‘level time’. 

Multiplayer: Dette gamemode svarer til singleplayer, men bare at man spiller to personer i stedet for en. Det kan være ret underholdende at spille sammen med en ven eller sin hund.

Ofte stillede spørgsmål

Skriv en kommentar