Mujaffa Spillet - Spil Mujaffa Spillet gratis online

Her på siden kan du spille Mujaffa Spillet online. Det er gratis, og du starter spillet ved at trykke på “start spillet”.

Spil Mujaffa Spillet helt gratis lige her!

Mujaffa spillet er en gammel kending. Et legendarisk spil. Du har sikkert spillet den populære karakter, Mujaffa, cruiset igennem København og omegn på jagt efter guldkæder og ‘kus’. I hvert fald hvis du har stiftet bekendtskab med online spil de sidste 20 år. 

Mujaffa spillet – også kendt som ´perker-spillet´ – medbragte stor succes for DR’s spilkoncern tilbage i år 2000, da de lancerede spillet. Det har været den største online-succes i deres historie. Men det har også medført en helt del kontroverser. Eksempelvis måtte de skifte navn, blandt andet fordi Nævnet for Etnisk Ligestilling og Dokumentations- og Rådgivningscentreret for Racediskrimination udsendte stærk kritik af spillet. 

Andre samfundsdebattørrer var også inde og kritisere spillet for at diskriminere unge, andengenerationsindvandrer. Komikeren Omar Marzouk mente at de ekskluderede mere end det skabte sammenhæng, hvilket DR argumenterede imod. Om ikke andet skiftede spillet navn og står nu som et stærkt minde for en helt generation af unge. Spørger du i befolkningen, kan langt størstedelen huske Mujaffa spillet.

Hvad går spillet ud på?

Spillets hovedkarakter, Mujaffa, er en ironisk stereotypisering af en ung andengenerationsindvandre, hvis formål er at pimpe sin BMW – sin ‘bimmer’-, score blonde piger, få street-respect og samle guldkæder. Jo bedre det går, desto mere får du af de førnævnte ting. Samtidig rykker du også op i rank, fra Grønthandler assistent til ‘Top Dawg gangsta-boss’.

Som udgangspunkt starter du med 5000kr, af hvilke du kan bruge på at pimpe din BMW. Spillet starter i garagen og her kan du fyre dem af på det diverse udstyr; lakering, bil-stereo, hækspoiler osv. Bimmeren skal se godt ud på gaden!

Det store cruise-togt starter på amager, hvor det nu gælder om at samle guldkæder, score blondiner og skabe street-credit blandt dine homies. Alt dette skal du gøre, uden at ramme ind i de andre billister, folk på gaden og endda politiet. Rammer du ind i for mange køretøjer eller mennesker, taber du spillet og ender som Grønthandler assistent; ikke noget for Mujaffa!

Tag en tur i Mujaffas BMW! - Sådan spiller du Mujaffa spillet

Vær tålmodig med Mujaffas kørsel! Han er ikke den største chauffør i byen… – endnu! Det kan nemlig være ret svært at styre hans lækre bimmer til at starte med. Han kører stærkt og bilen reagerer lidt langsomt. Så der går lige et par gange før man bliver godt til spillet.

Dustyrer på piletasterne for at rykke på bilen fra højre til venstre, eller frem og tilbage.
For at samle damer op trykker du på “X” – og husk: det giver orn’lig meget street cred’ at have et kondom på dig inden du pifter efter damerne. 
For at hilse på en ”fætter” trykker du på “Z”-tasten. Det giver street respect at gi’ den op!

Skaffer du nok Street Respect point på din tur, kan du rykke op i graderne: fra grønthandler til skummel gadehustler, til lokal bandeleder, og så etnisk playboy. Er du max fed’, ender du ud som ægte TOP DAWG GANGSTER BOOS.

Hvis du prøver at klare dig nemt gennem gaderne med snydekoder og billige tricks, kan du godt pakke sammen og smutte hjem til Fyn. Der er nemlig ingen snydekoder eller hack til online versionen af Mujaffa spillet. 

Ofte stillede spørgsmål

Skriv en kommentar