Puslespil - Gratis puslespil til voksne på nettet

Her på siden kan du spille puslespil til voksne. Det er gratis, og du starter spillet ved at trykke på “Play”. Længere nede på siden kan du blandt andet læse om hvordan du laver dit eget puslespil. HVIS spillet ikke starter, skal du trykke “tillad” oppe i venstre hjørne af siden, eller finde en gratis download af Adobe Flash Player.

Om vores online version af gratis puslespil til voksne!

At lægge puslespil må være noget af det mest hyggelige der findes! Det er en rigtig god aktivitet at mødes omkring med andre eller  at lægge i rolige omgivelser i dit eget selskab. Når det blæser og er koldt udenfor, er kun en ting at lave: puslespil!

I denne online version har du et hav af muligheder at vælge imellem. Der er forskellige dyre-portrætter og arkitektoniske vidundere at samle brik for brik. Lav en kop kaffe eller thé og mærk hvor afslappende og næsten meditativ puslespil på nettet kan være at lægge.

Det gode ved denne online-version er, at du ikke behøver at rydde op efter dig selv og nemt kan lægge det til siden, hvis du bliver træt eller skal noget andet. Spillet kan nemlig gemme de forskellige puslespil du lægger. Derfor kan du nemt vende tilbage til dem igen og fortsætte hvor du slap. 

Sådan lægger man det

Det er ikke den store raket-videnskab at lægge et puslespil på nettet. Principperne er ret enkle: du ser på brikkernes form og illustration og sætter dem sammen. Brikkerne lægger ude i venstre side af skærmen, og herfra kan du flytte og placere dem på pladen som du har lyst. Hvis to brikker passer sammen kan man ikke adskille dem igen.

Men! Det er selvfølgelig nemmere at lægge en plade med 35 brikker frem for 630 brikker. Derfor kan du frit vælge hvilken sværhedsgrad – altså antallet af brikker – du gerne vil lægge. Du kan også samle ‘medaljer’ og ‘stjerner’ for hver gang du lægger et nyt puslespil alt afhængig af sværhedsgraden. På den måde er der en form for progression hver du har lagt et nyt. Når du indsamler medaljer og mønter ‘unlocker’ du også flere plader.

De forskellige temaer er: Dyr, Arkitektur og Strande (denne sidste skal du ‘unlocke’). Hver plade har ligeledes følgende antal brikker at vælge imellem: 35, 70, 140, 280 og 630. Jo flere brikker, desto flere point! Du kan også vælge at ‘rotate’ brikkerne, hvilket gør at du får dobbelt så mange medaljer og mønter for at lægge pladen. Du har altså mange timers sjov og hygge foran dig!

Gavnlige effekter ved puslespil til voksne!

Puslespil er til alle aldre! Det er både for børn og voksne og meget populært i de små hjem. De findes mange varianter og størrelser. Det største puslespil på markedet er med hele 32.000 brikker!

Noget andet der er godt at vide om puslespil er, at det faktisk kan være sundt for dig. Meget forskning tyder på, at hvis børn lægger puslespil forbedrer de deres hukommelse og kognitive evner. Det kan være en vigtig del af et barns udvikling at få lov til at lægge puslespil.

Derudover er det meget afstressende og kan være med til at sænke dit blodtryk. Koordination og tålmodighed er også egenskaber der forbedres ved at lægge puslespil. Det er dog vigtigt at vælge et, du rent faktisk gider at lægge færdigt. Start derfor ikke med et på 32.000 brikker!

Ofte stillede spørgsmål

Skriv en kommentar

-